Varovanje zasebnosti

JOGA KLUB, poučevanje joge in druge storitve, d.o.o., spletna stran: www.jogaklub.com (skrajšano JK) že od vsega začetka varuje osebne podatke svojih tečajnikov, ki jih vnesejo ob vpisu na tečaje ali ob prijavi na obvestila, v bazi podatkov, do katere imata z geslom dostop le Satja Mulej Bratec (lastnica in direktorica JK) in Samo Mulej Bratec (direktor JK, programer spletne strani in vzdrževalec baze podatkov, ter lastnik podjetja ISSADEV, razvoj aplikacij, informacijskih sistemov in druge storitve, d.o.o.). Podatkov ne posredujemo drugim fizičnim ali pravnim osebam, razen podjetju ISSADEV d.o.o. JK je predhodno deloval kot Joga Art, Zdenka Bratec s.p. Oktobra 2019, po zaprtju podjetja Joga Art s.p., so se vsi podatki z Joga Art s.p. prenesli na JK.

JK se zavezuje, da bo osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Zbrani podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov:

JK uporablja zbrane podatke zgolj za namene, ki so navedeni v nadaljevanju. Vaših podatkov ne bomo zbirali, uporabljali ali razkrivali brez vašega dovoljenja v druge namene, kot so navedeni v nadaljevanju ali kot to določa zakon.

Katere osebne podatke zbiramo?

Podatke: Ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in v primeru prijave na tečaj še tečaj, ki se ga udeležite ter datum tečaja. Osebne podatke vnesete na naši spletni strani ob prijavi na tečaje ali prijavi na obvestila.

JK uporablja vaše podatke za naslednje namene:

V primeru, da ne želite več prejemati naših obvestil, se lahko sami odjavite na naši spletni strani ali nam pošljete vašo željo po elektronski pošti.

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do vsebin in spletnih strani tretjih oseb. Ti pogoji varovanja zasebnosti ne veljajo za vsebine ali spletne strani tretjih oseb, prav tako JK ne prevzema odgovornosti za posredovano vsebino ali vsebino na povezavah.

Vse spremembe v pogojih varovanja zasebnosti bodo sproti objavljene na naši internetni strani. Sprememba pogojev ne bo vplivala na predhodno zbrane osebne podatke. Skladno z določili Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (EU 2016/679) in Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, 86/04 in nadaljnji), sprejemamo naslednjo izjavo:


Izjava o varstvu osebnih podatkov

Splošno

Izjava podjetja Joga Klub, poučevanje joge in druge storitve, d.o.o. o obdelavi osebnih podatkov, kot so: zbiranje, shranjevanje, urejanje, prilagajanje, spreminjanje, vpogled, preklic in uporaba. Povzeto po 4. čl. Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (v nadaljevanju »Uredba«).

Katere osebne podatke obdelujemo?

Joga Klub, poučevanje joge in druge storitve, d.o.o. obdeluje osebne podatke, ki so potrebni za kontaktiranje in obveščanje. To so ime in priimek prijavljenega oz. udeleženca našega tečaja ali dogodka, ki ga organiziramo, elektronski naslov, telefonska številka, datum tečaja/dogodka, vrsta tečaja/dogodka.

Shranjevanje in varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki tečajnikov in prijavljenih na obvestila so shranjeni v bazi podatkov, do katere imata dostop z geslom le Satja Mulej Bratec in Samo Mulej Bratec. Nobenega podatka o vas ne posredujemo drugim fizičnim ali pravnim osebam.

Zakaj zbiramo in obdelujemo osebne podatke?

Namen obdelave osebnih podatkov je:
  • Podatke o vašem imenu in priimku zbiramo zaradi izvedbe in oblikovanja tečajev.
  • Podatke o telefonski številki zbiramo zaradi možnosti obveščanja o morebitnih odpovedih ali spremembah v zvezi z vadbo.
  • Podatke o elektronskem naslovu zbiramo zaradi obveščanja o novostih, posredovanju informacij, obveščanja o spremembah terminov.
  • Prisotnost na tečajih beležimo, če vas ali nas zanima, na katerih tečajih ste bili.

Kako vas bomo kontaktirali?

Po elektronski pošti vas bomo obveščali o novih tečajih, delavnicah, dogodkih in podobno. Obveščali vas bomo v obliki obvestil. Če kdo ni dosegljev po elektronski pošti, ga izjemoma obvestimo po telefonu. Če se odločite, se lahko kadarkoli na naši spletni strani odjavite z obvestil ali nas o tem obvestite po elektronski pošti.

Kakšne so vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov?

Sprejemamo vse ukrepe, da ohranjamo vaše podatke varne in točne. Skladno z evropsko uredbo in slovensko zakonodajo imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov, ki jih uporabljamo. Imate pravico do dostopa do osebnih podatkov in popravka ali izbrisa osebnih podatkov.

Ali razkrivamo in posredujemo osebne podatke tretjim osebam?

Ne razkrivamo, ne posredujemo osebnih podatkov tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo osebne podatke?

Osebne podatke hranimo od začetka vaše internetne prijave na tečaje in obvestila, s katero smo pričeli pred dvema letoma, oz. vas obveščamo tako dolgo, kot imate sami interes in ste prijavljeni na naša obvestila ali tečaj. Vedno lahko zahtevate, da vse vaše osebne podake popolnoma odstranimo.

Kako nas lahko kontaktiate glede zaščite osebnih podatkov?

V kolikor želite vpogledati v osebne podatke, ki jih hranimo o vas, jih spremeniti ali umakniti soglasje za hrambo, nas prosim kontaktirajte na namaste@jogaklub.com.

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov začne veljati z dnem 25.5.2018. JK lahko spremeni, dopolni, uskladi, popravi ipd. to izjavo, da bo usklajena s poslovanjem in z veljavno zakonodajo. Vsaka sprememba bo objavljena na spletni strani www.jogaklub.com.